Kivehető albérlet Debrecen környékén

Ön is imádja az olyan városokat, ahol pezseg az élet, azonban nem kell tartani a bűntények sokaságától? Ilyen esetben egy albérlet Debrecen területén remek megoldás lehet.

Méltán mondhatjuk, hogy Budapest nagyvárosi volta, szépsége és pezsgése szinte utánozhatatlan. Azonban manapság újra nagy divatnak örvend a vidéki élet és annak minden előnye. A rengeteg város közül tökéletes választás lehet Debrecen és annak környéke, hiszen saját repterével és villamoshálózatával méltán vívta ki magának a nagyvárosi rangot.

Ugyanakkor sokkal jobban megnyilvánul a kisvárosi oldala is, ami már abban is megmutatkozni látszik, hogy a legtöbb albérlet Debrecenben szinte a felére csökken a havi díj tekintetében.

Egy 2 szobás lakás a város központjában, modern bútorokkal, valamint háztartási eszközökkel felszerelve, körülbelül a 120 000 Forintot üti meg. Az ingatlanpiacon szemtelenségnek tűnhet ez az árkategória, azonban egy hasonló tulajdonságokkal rendelkező pesti albérlet ennek akár a kétszeresére is rúghat.