Kíméli a környezetet a lebomló telefontok

Képzeljük el, milyen lenne, ha többé nem szállítanák el a szemetet és ott maradna a nyakunkon! Hatalmas szeméthegyek lepnék el a lakásokat, majd az utcákat. A lebomló telefontok egy olyan jövőkép alapján született meg, ami környezetbarát megoldásokat kínál az olyan anyagok révén, amelyek főként növényi rostot tartalmaznak.

A felhasználási módja ezeknek az anyagoknak rendkívül változatos. Hogyha egy lebomló telefontok is készíthető belőle, akkor miért ne lehetne más hagyományos, műanyag használati tárgyat is helyettesíteni az alkalmazásával?

Nincs szükség vegyszerekre és különleges eszközökre a végleges lebomláshoz. A napfény, levegő és nedvesség együttes hatására csupán fél évre van szükség ahhoz, hogy a lebomló telefontok teljesen átalakuljon, miközben nem keletkeznek mérgező anyagok a komposztálás során.

Elérhető áron bárki beszerezhet egy lebomló telefontokot, amivel nagymértékben támogatja a környezetvédelemért folytatott harcot, a Proofcase által hirdetett faültetési akció keretein belül.