Kíméletesen dolgozik a hámlasztó

Létezik egy olyan kozmetikai termék, amiben rengeteg funkció és jótékony hatás benne foglaltatik, bőrtisztítás, pattanások elleni védelem, bőröregedés meggátolása. Valódi csodaszer a hámlasztó, ennek minden hölgy fürdőszobájában ott kell lennie!

Voltaképpen a természetes megújulásnak köszönhetően, a bőrünk naponta elhalt hámsejtek millióitól szabadul meg, viszont a napsugarak okozta bőrkárosodás, az öregedés vagy a genetikai hajlam miatt ez a folyamat lelassul. Ekkor van szükség egy jó minőségű hámlasztó alkalmazására, mert ez képes visszaállítani a bőr természetes egyensúlyát.

Megújulásra ösztönzi a felhámot, felgyorsítja a sejtek hámlasztó folyamatait. Ezek a készítmények nagyon kíméletesen végzik a feladatukat. Végezhető ez manuálisan vagy kémiai folyamatok révén. A bőrradír például ledörzsöli a bőr külső hámrétegét, a kémiai hámlasztó azonban észrevétlenül fejti ki jótékony hatását, egyenletesen oldja le az élettelen sejteket. A termék hatása nagyon hamar láthatóvá válik. Ha este alkalmazzuk, reggel már mutatja is a tükör az eredményt.