Kendertea a fárasztó napokra!

Teázni jó! Télen felmelegíti a testünket, lelkünket egy bögre ízletes, forró ital, nyáron pedig felfrissít minket. Csodálatosan frissítő hatással ajándékoz meg a kendertea, ha még nem kóstolta, akkor tegye meg minél előbb! Persze ez a finomság kevés hagyományos üzletben kapható, ezért a megvásárlása érdekében keresse fel a cbdrendeles.com weboldalt!

Kellemesen frissítő hatása van, tökéletes koffeinmentes feltöltődést biztosít a kendertea. A gyártó saját bio farmjáról származik az alapanyag, ahol a növényeket nagy odafigyeléssel gondozzák és takarítják be, ezt követően pedig szárítják és gondosan válogatják.

A napsütötte Burgerlandban található földeken bio és organikus termesztési eljárást alkalmaznak, nem használnak gyomirtót, növényvédő szert és műtrágyát sem. Tehát nagyon egészséges a kendertea, ami minden stresszes, fárasztó napnak méltó befejezése lehet. Aromái és hatóanyagai akkor szabadulnak fel teljesen, ha egy-két teáskanálnyi tealevélre egy csészényi forró vizet töltünk, amit körülbelül 6 percig ázni hagyunk.