Jéghidek ajándék ötletek a forró napokra

Remek ajándék ötletek
Remek ajándék ötletek

A Mátyás királyról szóló mesék mindannyiunk előtt ismertek, hozzátartoztak a gyerekkorunkhoz az igazságos király történetei. Ki ne hallotta volna, hogy például hogyan ette meg a juhász a leves után a kanalat is? Nos, ebben aligha tudjuk utánozni, a poharunkat viszont elropogtathatjuk, ha az ajándék ötletek özönében keresgélve valaki egy jégpohárkészítővel lep meg bennünket.

Miről is van szó? Négy darab pohárformáról, amit ha vízzel felöntünk, s beteszünk a mélyhűtőbe, jégpoharat tudunk készíteni. Meleg nyári napokon, amikor már alig bírjuk a hőséget, mi is jöhetne jobban, mint egy szó szerint jéghideg pohár ital? Így garantáltan lehűthetjük magunkat, és még jól is szórakozunk közben.

Ha a vizet valamivel megszínezzük, színes poharakat is elő tudunk állítani, ami még izgalmasabbá teszi a dolgot. Egy jégpohár készítő forma remek lehet az ajándék ötletek között, ha nem kapunk egy ilyet, meglephetjük mi is szeretteinket, a hatás biztos nem marad el! Csak vigyázzunk, hogy utána nehogy az üvegpoharunkba is belekóstoljunk!