Játékfegyver a sérülésmentes harcokhoz

A fiúk többségében tagadhatatlanul él a harci kedv. Persze ezt nem kell erőszakkal kifejezni, hiszen ott vannak a játékos megoldások is erre a célra. A játékfegyver szinte minden kisebb és nagyobb fiú szobájában helyet kap. A mai megbízható gyártók termékei pedig sérülésmentes, önfeledt szórakozást biztosítanak.

Az egyik kiváló márkája a piacnak a Nerf, aminek puskái nemcsak nagyon jól felszereltek, de rendkívül jól bírják a strapát is. A termékpalettán mind a szárazföldi, mind pedig a vízi játékfegyver típusok megtalálhatóak. Ezek könnyen kezelhetőek és rendeltetésszerűen használva egyáltalán nem balesetveszélyesek. Szintén roppant szórakoztató és „veszélyes” az ellenfélre a Power Rangers kéken világító, hangeffektek mellett működő kard, amit már a 4 év felettiek is megragadhatnak.

A jatekotthon.hu webáruházban rengeteg fantasztikus játékfegyver megrendelhető és ezekhez tartozó kiegészítők is. A harcos mókába persze a lányok is bekapcsolódhatnak, hiszen puskát, kardot ragadni nekik is szabad!