Itt jobban megéri a Hair Transplant Clinic

Segíteni fog a hajbeültetés
Segíteni fog a hajbeültetés

Ha kiesik egy fogunk, már azt is lehet pótolni. Akkor miért ne pótolnánk az elveszített hajszálakat? Sokkal egyszerűbb, ráadásul fájdalommentes, nem úgy, mint egy fogászati beavatkozás, ezért senkinek nem kell tartania ettől. A Hair Transplant Clinic rengeteg páciensnél ért el kitűnő eredményeket.

Minden adott egy színvonalas beavatkozáshoz. Ha úgy tetszik, a páciens újságot is olvashat közben. A hajhagymák elhelyezése a fejbőrben nem jár számottevő fájdalommal, sőt, alig lehet érezni.

Ez egyéntől is függ, illetve az alkalmazott módszertől. Éppen ezért, többféle módszert kínál a Hair Transplant Clinic. A lehetőségeihez mérten, illetve a szakember tanácsát meghallgatva, mindenki kiválaszthatja a megfelelő beavatkozást. Az eredmény minden esetben ugyanaz lesz, ami nem más, mint a dús haj, csupán a metódusban lehetnek eltérések.

A hajbeültetés módszereivel kapcsolatban érdemes érdeklődni a Hair Transplant Clinic szakembereinél, akik részeletekbe menően ismertetik az eljárás menetét, egy előzetes konzultáció alkalmával.