Ismerje meg a feng shui lakberendezés alapjait!

A kínaiaktól származó lakberendezési stílus nyugaton is nagyon kedvelt. A feng shui sokat taníthat abban, melyik égtájon mit alakítsunk ki, hová kerüljenek az ágyak, az asztalok vagy melyik helyiség lenne az ideális a konyhának. A feng shui lakberendezés szerint, minden lakásban vannak olyan energiazónák, ahol bizonyos tulajdonságok, adottságok felerősödnek.

Tudta, hogy az északra fekvő oldalon érdemes irodát berendezni, mert ott érvényesülnek legjobban a karrier energiái? Vagy tudta-e azt, hogy a keleti fekvés előnyös az egészségnek? Ha ellátogat a honlapunkra, hasznos tanácsokat kaphat arról, hogyan lehet a legeredményesebb a feng shui lakberendezés.

Arra is fény derül, hogy milyen energiákat kell kerülni és melyeknek kell nagyobb teret hagyni. Emellett a feng shui lakberendezés előszeretettel használ dekorációs eszközöket, tárgyakat, szobanövényeket is, amelyeknek szintén szerelem-, siker-, pénz- vagy egészségfakasztó tulajdonságaik vannak. Érdemes ezekkel is tisztában lenni és lehetőség szerint alkalmazni.