IP kamera, kivételes felbontással

IP kamera

A technológia fejlődése révén, már sokkal egyszerűbb elejét venni a különféle bűncselekmények elkövetésének, mert már csak a tudat, hogy szinte mindenhol van megfigyelő rendszer, arra ösztönzi az embereket, hogy kulturáltan viselkedjenek. A régebbi típusú készülékeket az IP kamera fokozatosan váltja fel. Ezen szerkezetek már képesen 1-5 megapixel élességű felvételeket készíteni, amelyek kifejezetten részlet-gazdagok.

Arc- és rendszám-felismerésre egyaránt alkalmas az IP kamera. Számos előnye van, ami miatt megéri kiválasztani, főként akkor, ha teljesen alapjaitól akarjuk felépíteni a biztonsági hálózatot. Egyszerűen megoldható a jeltovábbítás és az adatok rögzítése sem olyan bonyolult. Az IP kamera pontosan azt nyújtja, amit elvárunk tőle. Kényelmet, biztonságot, problémamentes kezelhetőséget.

Az ára valamennyivel magasabb a régebbi rendszerekhez képest, de már közel sem annyira, mint néhány évvel ezelőtt. Az IP kamera technikai paramétereit és kihasználhatóságának lehetőségeit megismerhetjük részletesen, az alarmdirect.hu oldalon.