Ilyen árakon lehet most postaládát találni

Ha azt gondoltuk, hogy a postaládák világa unalmas, nagyot fogunk csalódni a Zárdepo termékkínálata láttán! A mai postaládák már korántsem idézik a nagyszüleink idejében használt robosztus, dísztelen ládákat. Ezek a modern modellek már-már annyira komoly esztétikai értéket képviselnek, hogy hajlamosak vagyunk megfeledkezni azok praktikai funkcióiról. Pedig az aztán bőven van a leveleink tárolására alkalmas ládikáknak! Ha kíváncsi arra, hogy most hol mozognak a postaláda árak, akkor itt megtudhatja. Alapvetően megkülönbözetünk beltéri és kültéri postaládákat.

Az igazság az, hogy ezen főbb jellemvonás határozza meg, mennyit kérhetnek el tőlünk a boltban a kiszemelt termékért. A lépcsőházakban használt beltéri ládák anyaga könnyű acél. A gyártók ezeket az acéllemezeket színezik ki az úgynevezett porfestéses eljárással. Ezek a ládák, mivel nem a robosztus megmunkálásukról ismertek, nehezen tűrik az erős UV sugárzást vagy az esőt, ellentétben a kifejezetten kültéri használatra termett társaikkal.

Tényleg „csak” arra használhatjuk azokat, amire valók: a postánk biztonságban való megőrzésére. Az időtálló postaládák ezzel ellentétben már más lapra tartoznak. Horganyzott lemezből készülnek és igazán ellenállónak bizonyulnak a sérülésekkel, illetve az említett mostoha körülményekkel szemben is. A színük nem kopik és a szépségük nem csökken az évek múlásával sem. Érdemes megemlíteni, hogy a horganyzott anyagú egységek beépítési módja is több lehetőséget kínál, mint az egyszerűbb postaládák esetében. Ezt a minőségbéli különbséget azonban meg is kell fizetni.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ezek a modellek jóval többe kerülnek, mint a hagyományos társaik, viszont a befektetés ez esetben hosszú távú, így garantáltan nem lövünk vele bakot. Itt, vagyis a Zárdepo honlapján széles skáláját találjuk a kültéri és beltéri postaládáknak, természetesen a szemet gyönyörködtető dizájn, minőségi kialakítás és az időtállóság jegyében. Sőt, ha eléggé szemfülesek vagyunk, akár a nagyobb akciókba is belefuthatunk.