Így zajlik az asztali zászló készítés a Poliformnál

Egy szép kialakítású nemzeti és egy letisztult látványvilággal rendelkező céges asztali zászló a megfelelő környezetben elhelyezve észrevétlenül és tudat alatt növeli az ügyfelek vállalat iránti bizalmát. Jó ötlet ezért például egy tárgyalóteremben, illetve irodában vagy már a recepción is egyet-egyet elhelyezni belőlük. Az asztali zászló készítés során az ügyfeleink mindig az egyediséget keresik.

Ezeket az aprócska 15×25 cm nagyságú zászlókat tehát többféleképpen is el lehet készíteni. A látványosabb változatok kétségtelenül igényes selyem szatén alapanyagból készülnek, de volt már példa a rendkívül ellenálló és tartós hurkolt poliészter kivitelre is. A legszebb asztali zászlók tehát selyem szaténból készülnek és aranyszínű díszítő, illetve felfüggesztő zsinórral, valamint rojtokkal vannak ellátva.

Két oldalon nyomottak vagy hímzettek is lehetnek, egyedi igénytől függően. Az asztali zászló készítés során, akárcsak más lobogók gyártásánál, minden esetben az Ön céljait és elképzeléseit vesszük alapul és ahhoz igazítjuk a gyártástechnológiát is. Amennyiben Önnek kiváló minőségű és maradandó értéket képviselő asztali zászlóra van szüksége, kérjen ajánlatot a Poliformtól!