Horgászni készül? Ezt a horgász mentőmellényt ne hagyja otthon!

Horgász mentőmellény
Horgász mentőmellény

Tavasszal elkezdődik a horgászszezon, ezért a pecások az első napsugarak megjelenése után megkezdik az idényüket. Azonban, sokan a nagy lelkesedés közepette elfeledkeznek arról, hogy horgász mentőmellény is kell a biztonságos sportoláshoz.

Sajnos minden évben történik fulladásos baleset, pedig könnyen megelőzhető lenne a tragédia. Sok pecás csak legyint erre, mert azt mondja, hogy tud úszni, ezért biztosan nem történhet baj a horgász mentőmellény használata nélkül sem. Pedig sokan bepánikolnak akkor, amikor véletlenül beleesnek a vízbe, hiszen a folyó meglepően hideg és gyors sodrású lehet.

Rengetegen akkor ijednek meg, amikor észreveszik, hogy itt bizony nem ér le a lábuk és a csónakba sem tudnak visszamászni. Nem kizárt az sem, hogy begörcsölnek az izmok, a vízbe esett személy pedig azonnal elmerül.

Jól látható tehát, hogy a horgász mentőmellény viselésével nem szabad viccelni, mert nagy bajt előzhet meg a termék használata. Amennyiben Ön vagy az egyik hozzátartozója szokott pecázni, akkor vásároljon az Állatwebshop internetes boltjában olyan horgász mentőmellényt, amelyik képes megtartani a vízbe esett személyt!