Gyengéd ápolást biztosít a szem masszírozó

A látószerv az arc legvonzóbb része. Ezért különösen frusztráló, ha az alatta lévő ráncok és táskák látható jeleit tapasztaljuk. A bőr nagyon érzékeny, gyorsan elveszíti a nedvességet és különösen nehéz ápolni. Kézi masszázs vagy arcápoló eszközök nem jöhetnek szóba ezen a területen. Mit tehetünk?

Válasszuk az egyszerű és könnyen használható görgős szem masszírozó készüléket! A masszírozó fémből készült gömbje 360 fokban forog. A hűvös acél enyhén nyomja a bőrt és elősegíti a nyirokmozgást, így eltávolítva a puffadást az arcról.

Nagyon kényelmes a szem masszírozó használata reggel a krémezésnél. Ha apró táskákat észlelünk a szemünk alatt, egy hűvös görgős masszázs segít eltávolítani ezeket. Csak kövessük a nyirokáramlás vonalait a szem belső sarkától a külső sarokig.

A rozsdamentes acélból készült görgős szem masszírozó alkalmas bárkinek, aki el szeretné távolítani a szem alatti táskákat, gyengéden és takarékosan akar eloszlatni egy tápláló terméket a bőrén, enyhíteni kívánja az izomfeszültséget, valamint a stresszt.