Gondolj rám- Kern András legújabb filmje

Gondolj rám
Gondolj rám

Kern András igazi újdonsággal rukkol elő, ugyanis az ő nevéhez fűződik a legújabb magyar produkció, a Gondolj rám, amelyet hamarosan elkezdenek forgatni Budapesten. A film története Vámos Miklós Halhatatlan című novelláját dolgozza fel, a forgatókönyv is a szerző és Kern András nevéhez fűződik.

A történetben dr. Borlai orvosprofesszor a főszereplő, akit maga Kern András alakít, filmbeli partnere Eszenyi Enikő. A professzor számára már rutinfeladattá vált, hogy közölje betegeivel, hogy közeleg a haláluk, de eljön a pillanat, amikor ő kerül a betegek székébe és közlik vele, hogy nincs sok ideje hátra. Eltervezi, hogy mindenki elmar maga mellől, hogy ne fájjon majd szeretteinek az ő halála és ez az akció sikeresnek is bizonyul.

Amikor csak nem jön a halál az előre kitűzött időben, mégis meggondolja magát és megpróbál mindent jóvátenni, hogy maga mellett tudja azokat, akik igazán fontosak.

Egy különös történet, amely tulajdonképpen egy keserédes komédia, amelyet a halál szele lengi körül. A film jövő év februárjában kerül a mozikba, addig még be kell érnie a mozirajongóknak egyéb alkotásokkal.