Gél lakk díszítés modern anyagokkal

Gél lakk díszítés

Kezdetben a zselés körmöket csak különböző festésekkel, kövekkel díszítették. Ez azért volt így, mert egyrészt a gél lakk díszítés még nem öltött olyan méreteket, mint napjainkban, másrészt pedig közel sem volt a piacon annyiféle anyag, ráadásul nem is lehetett mindhez túl egyszerűen hozzáférni.

Manapság azonban a legjobb díszítők gombnyomásnyira vannak tőlünk, hiszen megrendelhetőek az internetről is, méghozzá a gellakk.com webáruházból. Az itt megvásárolható anyagokkal és eszközökkel igazán gyerekjáték lesz a gél lakk díszítés.

A köves körmök nem hajlandók kimenni a divatból, ezért az online bolt gondoskodik arról, hogy a vevők rengetegféle strassz, szegecs és kristály közül válasszanak. A csillámpor is jó ideje trendi, ebből is óriási a választék.

A gél lakk díszítés az utóbbi években teljesen új szintre lépett, hiszen megjelent a fantasztikus körömnyomda, a körömmatrica, a sellő por, a króm por és még sok más olyan rendkívüli dolog, ami megkönnyíti a díszítést és igazán pompás felületeket nyújt.