Gazdaságos választás a futómacska fejlesztés darukon

Darufejlesztés tökéletes kivitelben
Darufejlesztés tökéletes kivitelben

A daruk fejlesztésére gyakran szükség lehet, hogyha a nagyobb teherbírás, a gyorsabb és hatékonyabb kivitelezés a cél. A futómacska fejlesztése darukon a Konecranes által kiváló megoldásnak számít, a szakértelemnek és a megfelelő technológiai felkészültségnek köszönhetően.

A tartók módosításával és erősítésével a teherbírását jelentősen meg lehet növelni egy darunak. Az SMT futómacska fejlesztése darukon manapság egyre elterjedtebbnek számít, mert az új motor, ami a Konecranes-nél készül, kiemelkedő teljesítményt garantál.

A rendszeres igénybevétel sem fogja lerövidíteni a hosszú élettartamot. A gép megfelelő beállítását jelentősen megkönnyítik a karimával szerelt motorok, amelyek beépített fékekkel vannak ellátva. A daruhíd védelméről sem szabad megfeledkezni, amikor megtörténik a futómacska fejlesztése darukon.

Ezt gumis, illetve hidraulikus ütközőkkel lehet biztosítani. A korszerűsítési munkálatok gazdaságos megoldásnak számítanak, amelyeknek a kivitelezése profi módon történik, ha azt a Konecranes csapata végzi.