Futómacska a Konecranes csapatától

Nagyobb épületek építésekor, esetleg bővítésekor komoly munkagépekre van szükség ahhoz, hogy a csapat hatékonyan dolgozhasson és biztonságban lehessen. A Smarton futómacska igazi segítség, pontosan a nehéziparnak lett kialakítva, a minősége kifogástalan, így a hosszú élettartam garantált.
A Konecranes korszerű gyártási technológiájának köszönhetően, egyre több géppel szolgálja ki az építőipart, természetesen a termékeik esetében a hosszú élettartam garantált.

Nagyon sok esetben elképzelhetetlen a munkadarabok megmozgatása daruk nélkül és az SMT futómacska is nagy szolgálatot tehet. Több munkafolyamatnál megnövekedett teherbírási képesség válik szükségessé, de a Konecranes csapata ezeket az átalakításokat is elvégzi, hogy megfeleljenek az új működési környezetnek és elvárásoknak.
Legyen az futómacska vagy a emelőmű hajtóházának átalakítása, minden esetben az a legfontosabb, hogy olyan szakemberekre bízzuk a munkát, akik minőségi munkát végeznek, hiszen egy kis figyelmetlenségen emberéletek is múlhatnak.