A fotós ernyő, mint a házi stúdió része

Fotós ernyő

A fotózásnak elengedhetetlen kellékei vannak. Sokan esküsznek a természetes fény használatára, ez azonban nem minden esetben valósul meg. Tulajdonképpen, a fotós ernyő feladata a megfelelő fényviszony elnyerése fényképezés közben, aminek több fajtája ismeretes.

Beszerezhetőek webshopokban vagy szaküzletekben egyaránt. Persze még számos más kellék is megvásárolható, amelyek használatával az Ön által készített kép minőségi és egyedi lesz. A fotós ernyő helyettesíthető hétköznapi ernyővel is. Ha így szeretné, akkor tanácsos feketét vagy fehéret választani. Rögzítésére is számos variáció létezik. Egyes fotósok az ernyőket softbox-al helyettesítik. Mindkettő feladata a vaku fényének tompítása fényképezés során.

Ha nincs lehetősége a szabadban fotózni természetes fénynél, akkor mindenképpen használnia kell a fotózási eszközöket. Ha szüksége van rá, házhozszállítással is megkaphatja a szükséges felszerelés részeit. A fotós ernyő mellett, rendelhető fényképezőgép, különböző hátterek, vakuk, állványok. Lehetősége van a hátteret is személyre szabottan kiválasztani.