Feldmár András szerint van élet a halál előtt!

Ferles Péter pszichológus hisz a boldogságban
Ferles Péter pszichológus hisz a boldogságban

Elgondolkodott már valaha azon, hogy mennyire van a helyén a világban? Érdemes bizonyos időközönként feltennie magának ezt a kérdést, nehogy későn vegye észre, hogy elszaladt Ön mellett az élet. Sok érv szól a rendszeres önvizsgálat mellett Ferles Péter szakpszichológus szerint, aki lelkesen alkalmazza a legendás Feldmár András módszereit a terápia során.

Ferles szerint mindenkinek kijár a boldog, kiteljesedett élet lehetősége. Az elpazarolt idő bizony nagyon drága, ezért a tanácsadó arra törekszik, hogy a megoldás-orientált terápia segítségével sikerüljön a gond kibogozása.

Ferles Péter hisz a terapeuta-kliens kapcsolat erejében és azt vallja, hogy aktív közreműködésre van szükség a gondok elhárítása érdekében. Mivel nincs két egyforma probléma, ezért minden esetben más lesz a megoldás is.

A honlapon pontosan fel van tüntetve, hogy a szakember milyen problémák esetében tud segíteni, tehát érdemes vetnie egy pillantást erre a listára, ha azon gondolkodik, hogy igénybe veszi a profi pszichológus segítségét.