Etikett címke a kisebb eszközökhöz

Nem vitás, hogy a különféle öntapadós címkék számtalan helyzetben és környezetben maximálisan beválnak. Az etikett címke ékszerek, bizsuk, kábelek, órák és szemüvegek árazására és jelölésére, illetve természetesen azonosítására is hatékonyan használható. Mindez a sajátos felépítésnek, alapanyagnak és külsőnek köszönhető.
A kisméretű kiegészítőknek jelölésére tökéletesen beválik, sőt, ami előny, hogy számtalan méretben kapható, így megannyi típusú eszközhöz megfelel. Az ékszer etikett címke a formájának hála igen egyszerűen felhelyezhető sokféle produktumra, a vékony fül átbújtatásával.

Arról a részéről van szó a címkének, ami ragasztót nem tartalmaz, ezért nem hagy semmiféle nyomot. A perforáció mentén az etikettet összehajtva rögzíthető. A kellék magas minőségű műanyag alapanyagból készül, ami egyúttal azt is jelenti, hogy hosszú távú azonosítást tesz lehetővé. Kivitel szempontjából íves, azaz lézernyomtatóba passzoló, illetve tekercses, címkenyomtatóba való is megvehető.
Az etikett-cimke-shop.hu oldalon is többféle méretű, alapanyagú és kivitelű ékszer etikett címke található. A cég rövid határidővel tudja vállalni az egyedi igények kielégítését is. A felhozatal szerves részét képezi továbbá a jelölő etikett címke. Az Avery Zweckfrom jelölőpont címkéi kiváló és gazdaságos megoldást jelentenek figyelemfelhívásra és azonosításra is egyaránt.
Mire jó még ez? Biztosan beválik figyelem felhívásra, veszély jelzésre, vagy termékek és dokumentumok jelölésére. A jelző etikett címke tehát nagymértékben segíti a gyors azonosítását számos produktumnak. Akinek felkeltette ez az érdeklődését, jól teszi, ha még ma felveszi a kapcsolatot az etikett-cimke-shop.hu céggel.