Eritrit édesítőszer leszállított áron

Igazán kellemetlen a cukorbetegség, hiszen nem mindegy, hogy mit, mikor és mennyi ételt fogyasztunk, a fehér cukrot meg egyenesen el kell felejtenünk. Ezért valami alternatívát szükséges használnunk, amilyen az eritrit édesítőszer, a hűs és kellemesen édes, természetben is előforduló cukoralkohol.

Bár kinézetre nagyon hasonlít a hagyományos cukorra, a kalóriatartalma és a glikémiás indexe egyaránt 0. Továbbá tudni kell, hogy az ereje körülbelül 70%-os a hagyományos cukorhoz képest. Fő alapanyaga az eritrit, ami nem okoz fogszuvasodást és az emésztési toleranciája is nagy. Nemcsak a cukorbetegeknek ajánlott ez a termék, hanem a diétázóknak, fogyókúrázóknak, illetve a tudatos táplálkozást követőknek egyaránt.

Jelenleg leszállított áron kapható eritrit édesítőszer a naturreform.hu webáruházban. Gazdaságos, vagyis 500 grammos kiszerelésben vásárolhatjuk meg. Érdemes az eritrit édesítőszer használata mellett döntenie, ha az egészséges életmód fontos Önnek vagy olyan betegséggel él, ami nem tolerálja a fehér cukrot.