Eredményes az inzulinrezisztencia edzés

Inzulinrezisztencia edzés

Sok olyan betegnél, akik inzulinrezisztenciában szenvednek, gyakran előjönnek azok a problémák, hogy egyszerűen utálják azt a sportot, amit a személyi edzőjük rájuk erőltetett, mivel nem tudják, mit és mennyit eddzenek, nincsen idejük az aktív mozgásra, valamint nem is sportos típusok. A drbenkoeva.hu weboldalon mindent megtudhat, ami az inzulinrezisztencia edzés témába tartozik.

Természetesen arról is értesülhet, hogyan zajlik az inzulinrezisztencia kezelése. Ez a kezelés tulajdonképpen 4 pilléren nyugszik: az étrend, a mozgás, a gyógyszerek, illetve a pszichoterápia. Ez viszont, a doktornő tapasztalatai alapján, sok beteg ember számára kevésnek bizonyul, hiszen hosszútávon mégsem biztosítja az egészséget.

Dr. Benkő Éva holisztikus orvos a fent említett 4 alappillért másik nyolccal egészítette ki. Ez a plusz 8 pillér a következő: a stressz csökkentése, az alvásrendezés, a máj tehermentesítése, az immunrendszer tehermentesítése, a bélflóra egészségének biztosítása, a sejtszintű erőnlét, a személyiség típus, valamint a meridián blokkok oldása.

De mint minden betegség esetében, itt is a mozgás az, ami az inzulinrezisztencia edzés legalapvetőbb tevékenysége. Azt is tudni kell, hogy az inzulinrezisztencia kezelése természetesen is lehetséges és tulajdonképpen ezt a legérdemesebb alkalmazni, hiszen a betegek, a tájékozottabb emberek egyaránt tudják, hogy a nyugati orvoslás több területet érintő tennivalókat ír elő, viszont a páciensek többsége mégis szenved az IR okozta problémáktól.

Felvetődik hát a kérdés, hogy érdemes betartani ezeket az előírásokat, vagy inkább tanácsos választani az inzulinrezisztencia kezelése természetesen folyamatát, amit már annyian kipróbáltak és elégedettek vele? Nos, ha belép a doktornő weboldalára, minden fontos tudnivalót elolvashat erről, illetve a Gyakorló Kurzusra is feliratkozhat, amennyiben úgy gondolja, hogy Önnek erre van szüksége. Ne engedje, hogy a tradicionális kezelések ellenére romoljon az egészségi állapota, hanem tegyen ellene!