Egyedülálló típus a 3D puzzle

A kanadai gyártó cég, a Wrebbit teljesen új távlatokat nyitott a játékpiacon, amikor megalkotta a 3 dimenziós variációkat a puzzle játékok között. Lehetőséget biztosítanak a 3D puzzle típusok arra, hogy a játékosok 3 dimenziós helyszíneket, járműveket, épületeket hozzanak létre, változatos formájú elemekből.

A scolorjatek.hu webáruházból beszerezhető 3D puzzle modellek egyedülálló, bővíthető gyűjtemények, amik kapcsolódnak egymáshoz egy-egy közös téma mentén, és az egyes kollekciók tagjai tetszés szerint összeépíthetők.

Szórakoztató élményt kínál a gyerekeknek az építés, mert csupán türelemre és egy kis kézügyességre van szükség ahhoz, hogy a sikerélmény meglegyen.

A 3D puzzle New York kollekciójával a kicsik vagy nagyok tetszés szerint összeállíthatják ennek a világvárosnak a legnépszerűbb épületeit. Érdemes meglepnie ezzel a szeme fényét, hiszen remek szórakozást biztosít a számára, emellett pedig fejleszti is a kicsi képességeit. Ha elhatározta, hogy egy 3D puzzle lesz a gyerek szülinapi ajándéka, akkor az említett webáruházat keresse fel minél előbb!