Egyedi nyakláncok varázslatos medálokkal

A LIKO Ékszer kézművesei készen állnak arra, hogy segítsenek az Ön unikális ékszeropciójának a megvalósításában. A mesterek az egyedi gyűrű gyártásakor megismételik a weboldalról kiválasztott termék alakját vagy kizárólagosnak tekinthető kiegészítőt hoznak létre. Ez utóbbi azért jó választás, mivel nincs analógja. A tehetséges tervezőink kézzel készített egyedi gyűrűket alkotnak. A katalógusunkból választhat a rosé, a sárga vagy a vörös arany felhasználásával megalkotott remekművek közül.

De természetesen bármelyik kivitelezést képesek vagyunk megvalósítani, az egyéni elképzelések alapján is, komplex betétekkel és kövekkel. Minden remekmű alapját a gondosan kalibrált kövek határozzák meg. Egy bor sem lesz jó, ha közepes minőségű szőlőből készül. Ugyanez az elv érvényes az ékszerekre is. Az ékszerészeink mindig készek életre kelteni egy kiváló minőségű szokatlan csecsebecsét fényképről, sőt, csupán vázlatról is. Az ilyen munka kifogástalan ízlésről árulkodik, az elegancia példája lesz és áttöri a képzelet határait.

Kérdezzünk csak meg egy igazi boltkórost, hogy mi hiányzik neki az üzletekben, a szupermarketekben vagy a butikokban való vásárlás során és hallani fogjuk az egyértelmű választ! Ez nem más, mint a választás szabadsága. Emiatt azonban nem kell aggódni, amennyiben egyedi nyakláncok felfedezésébe kezdünk. Az aranyból készült ékszerek sohasem veszítik el a jelentőségüket, hiszen hangsúlyozzák a nyak alatti területet, felhívják a figyelmet a dekoltázsra, ezen kívül segítenek a stílus kiegészítésében, romantikussá vagy éppen fordítva, csábítóvá tételében.

Az egyedi nyakláncok készítése során, az ékszerészek folyamatosan feszegetik a fantázia határait, elegáns és kifinomult remekműveket létrehozva drága és féldrágakövek felhasználásával. Ezeknek a köveknek az arannyal való kombinálása során harmonikus kompozíció hozható létre. A legfontosabb azonban, hogy ne féljünk kísérletezni az egyedi nyakláncokkal! Bátran válasszunk akár olyan készleteket is, amelyek tartalmaznak fülbevalót, gyűrűt és/vagy karkötőt is!