Egészséges ital a tea

Tea

Hűvös időszakban gyakran nyúlunk a teásbögre után, hiszen annyira jól tud esni egy kis forró szürcsölnivaló a meleg szobában, miközben odakint tombol a hideg időjárás. Tulajdonképpen évezredekre nyúlik vissza a tea fogyasztásának szokása és a teakeverék megfelelő kiválasztásával nemcsak a szomjunkat olthatjuk,

illetve kellemes ízű italt ihatunk, hanem sokat tehetünk az egészségünk megőrzése érdekében. Hozzájárul a tea fogyasztás a napi szükséges folyadékbevitel sikerességéhez is, amiről azonban igencsak megoszlanak a vélemények.

Egyesek szerint, elegendő 2-2,5 liter naponta, azonban a testsúlyt is mindig tanácsos figyelembe venni. Az a legjobb, hogyha minden húsz testsúly-kilogrammra számolunk 1 liter folyadékot naponta. Ahhoz, hogy a folyadékbevitel folyamata változatos legyen, az ásványvíz, gyümölcslevek, levesek mellett, a tea is nagyon fontos.

Ilyen módon igazi kulináris élvezeteket nyújtó íz-világot élvezhetünk. Teavásárlás érdekében, bátran keressük fel a teahaz-ajandek.hu webáruházat!