Csillámtetoválás bőrbarát anyagokkal

A gyerekzsúrok, fesztiválok egyik legnagyobb attrakciója az arcfestés. A csillámtetoválás mindig divat lesz, hiszen a kicsik és nagyobbak is imádják az arcukra, karjukra festett csillogó ábrákat. A hagyományos tetoválások egy életre szólnak, ráadásul a kisebbeknek egyenesen tilosak.

Szerencsére van köztes megoldás, amivel bárki elégedett lehet. Nem kell hozzá más, mint csillámpor, kézügyesség vagy jópofa sablonok. Ezekkel máris szebbnél-szebb alkotások kerülhetnek a bőrre. A csillámtetoválás napfény- és vízálló, nem irritálja a bőrt és nem tartalmaz káros anyagokat sem. Ez pedig azt jelenti, hogy gyermekek is nyugodtan használhatják. Nekik unikornisos, dínós, hajós vagy egyéb cuki sablonnal szuper kis tetkót lehet készíteni.

A csillámtetoválás elkészítése fejleszti a gyermekek koncentrációs képességét, kézügyességét és esztétikai érzékét. Kicsiknek és nagyoknak jó móka, ami odafigyeléssel gyönyörű mintákat eredményez. Az ekszerem.hu webáruházban rengeteg árnyalatban megrendelhető, ahogy számos sablon is.