Crystal Nails gél lakk többféle típusban

Crystal Nails gél lakk

A hölgyek többsége tisztában van vele, hogy a körmök széppé varázsolása igen komplex feladat. Ma már igen sokféle termék közül lehet választani, ha erről a témáról van szó. A Crystal Nails gél lakk nem okoz csalódást, a kiváló minőségének köszönhetően.

Egyes típusai fixálásmentesre kötnek, tehát nem kell sok időt tölteni az alakításukkal. A gél lakk színes változata két-három perc alatt szárad meg az UV-lámpa fénye alatt. A LED-lámpa segítségével még ennél is gyorsabban lehet dolgozni, hiszen csupán egy-két perc kell a kötéshez.

A szilikonfejű ecsetek használatával még jobb eredmény érhető el. A Crystal Nails gél lakk számtalan színben vehető meg a weboldalon. Az ára igencsak pénztárcabarát, tehát a hölgyek akár egy egész kollekciót is vehetnek belőle. Lehetőség nyílik még átlátszó, fehér, illetve rózsaszín építő zselék vásárlására is.

A Crystal Nails gél lakk akár egy szetten belül is könnyen megvehető az interneten. A könnyű kezelhetőségének hála, a kezdők is bátran tehetnek vele egy próbát, mert biztosan sikerrel járnak majd.