Budapesti irodabérlés rugalmas feltételekkel

Irodabérlet
Irodabérlet

Sokak szerint Budapest a világ egyik legszebb városa. Budapest híres meghatározó építészeti értékeiről, városképe a világörökség része, napjainkban egyre kedveltebb idegenforgalmi célponttá válik.  A Duna-part látképe, a Budai Várnegyed, a Hősök tere, Andrássy út mind-mind világörökségi helyszín.

Budapesten található Európa legnagyobb zsinagógája a Dohány utcában, és a Szent Koronának otthont adó Országház a Kossuth téren. A Parlament Budapest gazdaságilag kiemelt V. kerületében, a Duna partján helyezkedik el, ezen a frekventált helyen irodát bérelni kiváló arculatot biztosít egy vállalkozás számára.

Budapest számos díjnyertes „A” kategóriás rangos irodaháznak ad otthont. A Regus által kínált irodabérlet rugalmas megoldást biztosít kedvező feltételekkel nagy- és kisvállalkozások, leányvállalatok és értékesítési irodák, ügynökségek és tanácsadó cégek, illetve egyéni vállalkozók számára. Minden Regus irodaház központi helyen található, kiemelt közlekedési csomópontokon.

A Regus által kínált irodát bérelni nem csak magas presztízsértékkel rendelkező üzleti cím szempontjából praktikus, hanem stratégiai szempontból is roppant jövedelmező. A város vérkeringésében lenni hatalmas előnyökkel jár az üzleti életben. A mobilitás és az alkalmazkodóképesség elengedhetetlen a sikerhez.

A Regus azonnali hozzáférést biztosít a berendezett irodahelyiségekhez akár napi, vagy részmunkaidős konstrukciókban is. Irodabérlés mellett professzionális üzleti szolgáltatásokat is igénybe vehet, amikor csak szüksége van rá! Teljesen felszerelt igényeihez mérten minden méretben rendelkezésre álló tárgyalóink, üzleti kapcsolatok építésére is alkalmas business lounge-aink kedvező feltételekkel igényelhetőek.