Balatoni edzőtábor mindenféle sportegyesületeknek

Tábor a Balaton mellett
Tábor a Balaton mellett

Felelősségteljes szülőként, a gyermekeink egészséges életmódra való nevelését nem árt már egészen kicsi korban kezdeni. A gyerkőcökről köztudott, hogy imádnak mozogni, ezért ha a nyári program kiválasztása kerül szóba, a balatoni edzőtábor lehetőségét mindenképpen érdemes komolyan fontolóra venni.

A balatoni edzőtábor azokat a sportkedvelő fiatalokat várja elsősorban, akik szeretik a kihívásokat és a megmérettetéseket, akik a legszívesebben aktív programokkal ütik el a szabadidejüket.

Az üdülőhely rengeteg sportág űzésére nyújt módot, mint a foci, a tenisz, a kézi- és vízilabda, a röplabda vagy az úszás. A balatoni edzőtábor egyhektáros zöldterületén a kinti sportok szerelmeseinek kedvez, de azoknak, akik inkább bent töltenék el mozgással az időt, a tornacsarnok nyújt lehetőséget a teremben végezhető edzésekhez.

Azon ifjak pedig, akik szeretnék összekapcsolni a mozgás örömét az idilli tájban való gyönyörködéssel, a hoteltől 150 méterre lévő nagyméretű labdarúgópálya áll a rendelkezésükre.