Babaápolási szett mesterséges adalékanyagok nélkül

A gyermekek bőrét a szülők rendszeresen tisztítják, esti meleg fürdők formájában. A kemény csapvíz, a klór és más adalékok szárazságot, hámlást, sőt, olykor allergiás reakciókat is okozhatnak. A babaápolási szett segít a szülőknek megvédeni a szemük fényének a bőrét a kellemetlen viszketéstől, így a mindennapok mindkét félnek kellemesen telhetnek.

A készletben szereplő kozmetikumokban nem találhatóak szintetikus színezékek, mesterséges illatanyagok vagy tartósítószerek és minden termék csomagolása tartalmazza a szükséges minőségi és biztonsági tanúsítványokat. A kicsik érzékeny bőre a babaápolási szett gondos kiválasztását követeli meg a szülők részéről.

A gyermekorvosok, bőrgyógyászok és védőnők részvételével kifejlesztett natúrkozmetikumok számos klinikai kísérleten mentek keresztül. A termékek optimális nedvességszintet biztosítanak 24 órán keresztül. A babaápolási szettet tartalmazó készítmények könnyű textúrája lehetővé teszi a gyors felszívódást anélkül, hogy a kicsik bőrén zsíros réteget hagyna.