Az Avadvice segítségével a minőség adott

Hogy a hanggal ne legyen gond

Minden ember életében vannak olyan területek, amelyek már gyerek- vagy fiatalkorban felkeltették az érdeklődést és az átlagosnál jobban foglalkoztatják.

Ezekben igyekeznek minél nagyobb jártasságra szert tenni, figyelemmel követik az újdonságokat, híreket, részt venni a kapcsolódó konferenciákon, rendezvényeken. 2004-ben azt vállalta az Avadvice cég, hogy az ilyen események színvonalát segít növelni, biztosítva a megfelelő hangosítást, tolmácsolást, hozzászólási és szavazási lehetőséget. Ezekhez olyan eszközök szükségesek, amelyek elég tetemes összegbe kerülnek és a működtetésük némi szakmai felkészültséget igényel, így nem várható el, hogy minden rendezvényszervező rendelkezzen velük és tudja kezelni őket.

Az Avadvice a megrendelő kérésére biztosítja a szükséges konferenciatechnikai eszközöket és ezeknek az irányítását, így a rendezvény jól hallható, érthető lesz, így az interaktivitás útjába sem fog semmilyen akadály állni. Az új információk, újítások ily módon zavartalanul eljutnak az érdeklődőkhöz.