Angol nyelvi játékok a játékos tanuláshoz

Angol nyelvi játékok

Az angol nyelv alapjainak megismerését nem lehet elég korán megkezdeni, a gyerekek pedig igazán fogékonyak már kisebb korban is.

Segítik őket ebben az angol nyelvi játékok, amelyekből számtalan megvásárolható az okosodjvelunk.hu internetes játékáruházban. Csupa érdekes és vidám feladatokat tartalmaz, például a webáruház készletén fellelhető Logic Puzzles Firka-kártya azoknak, akik kedvelik a logikai játékokat, rejtvényeket. Hatéves kortól ajánlott ez az angol nyelvi játékok kiváló példánya, amelyben egy speciális toll segítségével a játékos rajzolhat és írhat a kártyákra, de egyetlen mozdulattal le is törölheti a munkáját.

Alapfokú nyelvtudásra van szükség a feladatok megértéséhez, úgyhogy nyelvtanuláshoz is jó ez a játék. A kreativitást, a logikát és a szókincset kiválóan fejleszti. Az angol nyelvi játékok egy-két példányát kötelező megvásárolni a gyermeknek, hogyha azt akarjuk, hogy ennek a világnyelvnek az alapjait elsajátíthassa. Adja meg a lehetőséget a kicsinek a tanuláshoz és a játékhoz egyaránt!