Angol magántanár vagy nyelviskola? A BeHappyvel nem kell választanod!

BeHappy, ha a legjobbat akarod!
BeHappy, ha a legjobbat akarod!

Ha nyelvtanulásról van szó, mindenki ráébred előbb vagy utóbb, hogy nem érdemes kompromisszumot kötni. Egy idegen nyelv elsajátítását érintő kompromisszum ugyanis drága és értelmetlen: többnyire sokba kerül és végül általában nem vezet sehova.

BeHappy, ha a legjobbat akarod!

Amikor nyelvtanulásra adjuk a fejünket, nehéz a döntés. Megbirkózunk a tananyaggal otthon, egyedül? Beiratkozunk a nyelviskolába és reménykedünk, hogy lépést tudunk tartani a csoporttal és az is velünk? Magántanárt választunk, és horribilis órabérért talán a nekünk megfelelő tempóban haladhatunk?

A BeHappy angol nyelviskola hazánkban egyedülálló módon mindhármat biztosítja tanulóinak, ráadásul igazán kedvező áron. Mostantól nem nehéz a választás: ha egyedi igényekkel akarsz angolul tanulni, irány a BeHappy!

Felejtsd el az angol magántanárt!

A BeHappyvel nem kell magántanárhoz járnod, hogy magántanárod legyen. Az iskola oktatási módszerének lényege, hogy egy előre meghatározott haladási programot teljesítesz a saját tempódban, csoportos foglalkozások, egyéni feladatmegoldások és magántanár segítsége mellett.

A rendszernek köszönhetően van egy magántanár, aki a rád szánt időben kizárólag Veled, a Te tudásoddal, a Te igényeiddel, a Te tempóddal foglalkozik, azonban az ár az magántanár bérének töredéke, ráadásul minél gyakrabban térsz be a nyelviskolába, annál olcsóbb.

A BeHappy egy olyan nyelviskola, ahol közvetlen, kedves és vidám oktatók segítenek a közösen meghatározott cél elérésében, ahol egyszerre tanulhatsz csoportban és egyedül, ahol reális és személyre szabott haladási programot kapsz. A BeHappy egy olyan nyelviskola, ami egy próbát biztosan megér.