A VoIP adapter fontos része a modern hálózatoknak

A VoIP adapter bárhol megállja a helyét
A VoIP adapter bárhol megállja a helyét

A vállalatoknál, cégeknél és a nagyobb közintézményi épületekben már igen elterjedtnek mondható a belső telefonhálózat. A VoIP adapter kiváló opcióval rendelkező berendezés, hiszen segítségével a régi analóg készülékeket át lehet alakítani modern digitális berendezésekké.

Ezzel a nagyszerű megoldással nem kell a régen is használatos fix telefonokat eldobni vagy félretenni, mert ezáltal sok pénzt meg ehet spórolni. A VoIP adapter képes LAN kapcsolatot is létesíteni. Ezt a szerkezetet egyszerűen lehet telepíteni és beüzemelni, hiszen két, egymástól független porttal rendelkezik, amelyekhez fix telefon és fax csatlakoztatható.

A kapcsolat létrejötte után, a VoIP szolgáltatásokat azonnal lehet használni. A VoIP adapter rendkívül magas minőségű beszélgetéseket, biztonságos fax kapcsolatot és mindezek mellett, internetet is biztosít, természetesen ezeket egyszerre. Amennyiben korábban analóg telefonokba ruházott be, akkor a VoIP adapter lehetővé teszi, hogy ezeket továbbra is használhassa, így ennek beszerzésével pénzt takaríthat meg.