A pultra építhető mosdó tucatnyi változatban elérhető

A fürdőszoba berendezések terén, napjainkban igen széles a kínálat. A palatinusfurdoszoba.hu webáruházban, többek között számos impozáns pultra építhető mosdó is található, ezek mindegyike korszerű vonalvezetésű és funkcionális, emellett esztétikus megoldást nyújt, gyakorlatilag bármilyen stílusú térben.

Olyan neves gyártók termékei találhatóak meg ebben a termékkategóriában a webshopban, mint amilyen a Siko, a Laufen, a Sidney, a Roka, a Ravak és a Sat Infinito. A pultra építhető mosdó többféle kivitelben, méretben és színben áll az érdeklődők rendelkezésére. A webhelyen mindenki meg fogja találni a számítását.

A leginkább széles körben elterjedt változatok a fehér színűek, de népszerűek az ónix változatok is. Az alapanyag terén is többféle változattal tud az áruház szolgálni, a klasszikus porcelán mellett, fellelhetőek itt az öntött márványból és az innovatív technológiájú fineceramicból készült változatok is. A pultra építhető mosdó termékcsalád egyes darabjai igény szerint a falra is szerelhetőek.