A minőségi fali zászlótartó ismérvei

A fali zászló akkor mutat jól, ha magas minőségű és hosszútávon is tartós alapanyagból készül. Ugyanez a helyzet a fali zászlótartó esetében is. Lássuk, mi teszi az egyiket kiemelkedővé egy másik, átlagos minőségű zászlótartóval szemben. Gyakran találkozhatunk falra helyezett zászlóval. Azonban egy ilyen elhelyezés rendkívül körültekintő és gondos telepítést kíván.

Különös tekintettel a fali zászló tartóeszközére. Ez a cseppet sem elhanyagolható részlet adja ugyanis az egész szerkezet alapját. Egy falra rögzített zászlótartónak kellőképpen erősnek kell lennie ahhoz, hogy az akár több méteres rúdon elhelyezkedő zászlót is biztosan megtartsa. Ugyanakkor a telepítés során figyelmesen kell kiválasztani a fali zászlótartó elhelyezésére a falat is. A falnak stabilan meg kell tartania a tartót és a zászlórudat egyaránt.

Ha a megfelelő falfelületet kiválasztottuk, azt kell eldönteni, hogy 1, 2 vagy 3 ágú fali zászlótartó kerül elhelyezésre. Cégünk mindhárom kivitelben acélból készült, korrózióvédelemmel ellátott fali tartókat kínál. A korrózióvédelem egy alapozórétegre felvitt fedőfesték réteget takar, ami elsősorban fekete színű. Az 1, 2 és 3 ágú zászlótartó csövek belső átmérője 29 mm. Egy ilyen zászlótartó hosszú évekig társa lehet az irodájában, illetve bármilyen tárgyalóteremben, aulában, folyosón.