A magán mentőszolgálat az ügyintézésben is segít

Magyarországon az ingyenes mentőszolgálatnak nem kötelessége a 2007-es évtől a betegszállításban is besegíteni. Éppen ezért érthető, hogy hazánkban növekvő tendenciát mutatnak a magán mentőszolgálat vállalkozások. A tapasztalat azt mutatja, nagy szükség van az ilyen jellegű szolgáltatókra, hiszen számos olyan helyzet adódhat az életünkben, amikor a megromlott egészségügyi állapotunkból kifolyólag, professzionális és megbízható segítségre van szükségünk.

Ezekben a szituációkban a tömegközlekedés sem járható út, így kizárólag a magán mentőszolgálathoz fordulhatunk. A kérdés csak az, kinek szavazzunk bizalmat? Az Ambu-Life az egyik legnívósabb szolgáltató a piacon, ezért, ha nem kívánunk kompromisszumokat kötni, bennük egészen biztosan nem fogunk csalódni.

Az őrzött betegszállítást igényelhetjük ülő- vagy fekvőbetegeknek egyaránt és nemcsak az adott pont, illetve a kórház közötti útra, de rehabilitációs központba is, ráadásul külföldön is. A magán mentőszolgálat gárdája egyébként az ügyintézésben is segít.