A legjobb férfi frizurák 2020-ban?

Minden kornak megvan a maga divatőrülete. Sokan viszont nincsenek képben a mostani helyzettel és azzal, hogy most mely stílusok hódítanak leginkább. Ha kíváncsi vagy arra, hogy jelenleg mik a legkedveltebb férfi frizurák, akkor egyszerűen kattints az a76.hu linkre! Így azonnal frissítheted az ismereteidet és legközelebb talán az itt felsorolt frizurák valamelyikét fogod kérni a G-Cutz férfi fodrászatban.

Mint minden szakmában a borbélyoknál is létezik egy bizonyos szakzsargon, amit földi halandó nem igazán tud értelmezni. Egy borbély kép alapján azonnal képes megmondani, hogy ez most egy Undercut, Slicked back, Comb over vagy egy Manbun frizura. Ezek az elnevezések sokaknak nem mondanak semmit. Bizonyára sokan kerültek már abba a helyzetbe, hogy rákerestek az interneten a „divatos férfi frizurák“ kifejezésre, majd az így talált képek közül kiválasztottak egyet, de fogalmuk sem volt, hogy az adott stílusnak mi a neve. De, akkor miként magyarázzuk el a fodrásznak, hogy ilyet szeretnénk.

Talán mutassuk meg a képet? Sok esetben az így kiválasztott séró nem áll jól az illető személynek. Ebben az esetben nem árt megfogadni a borbélymester tanácsát, hiszen a fej és az arc formája jelentős szerepet játszik abban, hogy miként mutat az adott frizura a fejünk tetején. Előhozhatja az előnyös és az előnytelen oldalunkat. Hogyha homloktájon kopaszodunk, akkor nem túl előnyös egy Undercut-ot választani, mert ez kiemeli a homlokot.

A frizura fog az arcunk és a fejformánk tulajdonságaihoz igazodni és nem fordítva. A weboldalt felkeresve, nemcsak a jelenleg divatos és népszerű férfi frizurák nevét tudhatjuk meg, hanem érdekes leírást találhatunk a történetükről. Szembetűnő lehet, hogy ezek a hajviseletek már évtizedekkel ezelőtt is divatosnak számítottak, hol eltűntek, hol ismét előkerültek. Nem kell messzire visszanyúlnunk, hogy előkotorjuk a felzselézett tüsi haj emlékét. Ami akkor nagyon menő volt, manapság már elég gáz. Viszont a Spiky jelenleg is közkedvelt, csak egy sokkal ízlésesebb, újragondolt formában.