A Jameson whiskey kimondottan közkedvelt

Írország egyik büszkeségéről van szó. A Jameson whiskey története egészen 1780-ig nyúlik vissza. A vállalat alapítója kiemelt figyelmet fordított a minőségre és elkötelezett volt a hármas lepárlás iránt, ami ma is az ital védjegyének számít.

A finom és lágy ízvilágát a gondosan válogatott alapanyagoknak és persze a precíz előállítási folyamatnak köszönheti. A lepárlás után különböző fahordókban érlelik, aminek eredményeképpen gazdagabb lesz az ízvilága. A palettán gyakran előforduló ízek között szerepel a karamell, a vanília és a dió.

A Jameson whiskey népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy napjainkban több mint 130 országban értékesítik. Nemcsak az egyedi karakterének köszönheti a hírnevét, hanem a marketing kampányoknak is.

Egy igazi ír ikon, ami elkötelezett a minőség, a hagyományok és az innováció iránt. Aki a Jameson whiskey mellett dönt, az biztosan nem fogja megbánni! Különböző kiszerelésben érhető el, szóval ha nagyobb összejövetelt tervez, akkor választhat a 0,7 l és 1 l variációk közül.