A Hitachi-HiKOKI sarokcsiszoló modellek kifogástalanok

A japán Hitachi-HiKOKI vállalat berendezései minden termékkategóriában kivételes minőséget szavatolnak. Az általuk előállított sarokcsiszoló modellek különféle kialakításban és teljesítményben érhetőek el a hazai piacon is, úgy a szaküzletekben, mint a szerszamoazis.com webáruházban is. A vágótárcsa mérete az egyik alapvető paraméter a sarokcsiszoló kiválasztásánál.

Otthoni és időnkénti felhasználásra kiválóak a 600 W teljesítményű és a 125 mm tárcsa átmérővel rendelkező berendezések is, amiknek a kompakt kivitele szűk környezetben is lehetővé teszi a munkavégzést. A komolyabb, gyakoribb vagy ipari jellegű felhasználáshoz ajánlott a 230 mm-es, kétkezes gépek beszerzése.

Ezek a készülékek már professzionális felhasználást is lehetővé tesznek. A hosszú élettartalmat mindegyik sarokcsiszoló változat esetében a komolyabb karbantartást nem igénylő szénkefementes BL motor garantálja. 2200 W teljesítmény esetében a gépek alkalmasak akár bentonpadlók vagy betonlapok vágására is, komolyabb megerőltetés nélkül.