A Hikoki WH18DD a szereléshez elengedhetetlen

Manapság egyre többen kedvelik a saját kezűleg elkészíthető és összeszerelhető bútorokat, egyéb használati tárgyakat és berendezéseket. Ez nem is csoda, hiszen kimondottan hasznos, ha valaki ért a barkácsoláshoz, az otthoni javítgatáshoz. Ezeknél a tevékenységeknél azonban fontos a jó szerszámkészlet, így a Hikoki WH18DD neve itt kerülhet szóba. Az említett gépezet valódi hatékonysága élesben a gyakorlat során mutatkozik meg leginkább.

A szénkefét nélkülöző akkus ütvecsavarozó rendkívül precíz szerkezet, mivel könnyedén és gyorsan lehet vele dolgozni, amivel temérdek idő és energia spórolható meg egy csapásra. Hosszú élettartam és erőteljes motor jellemzi. A Hikoki WH18DD elektromos fékkel, valamint forgásiránnyal és csúszásmentes markolattal egyszerűsíti le a munkafolyamatokat. A lítium ion akkumulátor hibátlan működést eredményez. A Hikoki WH18DD LED világításával álom minden teendő. A többéves garancia magába foglalja a megbízhatóság és a kifizetődő ár-érték arány kettősét, ami sokak által keresett.

Hikoki G23STa barkácsolás ezermestere

Egy kertes családi ház vagy nyaraló minden évszakban rengeteg különféle munkát adhat, ezért nem árt beszerezni a szükséges gépeket, eszközöket. Aki kicsit jártasabb az otthon elvégezhető munkákban, annak a Hikoki G23ST bevetése óriási segítség lehet. Ez a sarokcsiszoló 2000 W teljesítménnyel bír, ami már jónak mondható ebben a kategóriában. A három helyzetben rögzíthető oldalfogantyú kimondottan praktikus elem, valamint a porvédelemmel ellátott biztonsági kapcsoló szintén.

A Hikoki G23ST alig 5 kilogrammos tömegével nem nehezíti meg a munkát, sőt, szinte álom vele dolgozni. A 3 éves garancia még inkább felkeltheti a leendő vásárlók figyelmét. Egy ilyen szerkezet birtokában akár asztalos feladatok tömkelege is pillanatok alatt elvégezhetőek, de ezen kívül még jó pár társszakma tudja hasznosítani. Az ára pénztárcabarát, így nem is kell sokáig töprengeni a megvásárlásán. A Hikoki G23ST hosszú időn át hűséges lakója lehet a garázsnak, akár kezdő barkácsolóról, akár profi szakemberről legyen szó.