A Greffe de cheveux és a csodálatos hajkorona

Sokan úgy gondolják, hogy hajbeültetésre csakis a férfiaknak van szükségük. Pedig az igazság az, hogy a Greffe de cheveux a hölgyeknél is szükséges lehet. A nők esetében kicsit más a helyzet, mint az úriembereknél. Ez azért van, mert a műtéthez esetleg szükséges hajvágás vagy a műtét utáni esetleges hajhullás gondot jelenthet egyeseknek, ami teljesen érthető is.

A nőknél azért is lehet egy kicsit problémás a Greffe de cheveux, mert néha megesik, hogy az adóhely lehetőségei és a fedési igény között túl nagy a különbség. Emiatt pedig a legjobb szakember sem tud kellőképpen javítani a helyzeten. Ekkor nem is érdemes belemenni az egészbe, mert nem valószínű, hogy a kiadott pénzért az ember azt kapja, amire vágyik.

A Greffe de cheveux beavatkozást egy professzionális, segítőkész orvos nem ajánlja akkor, ha a kapott végeredmény minden bizonnyal nem vezetne a páciens elégedettségéhez. A Greffe de cheveux eredményességét több tényező is nagymértékben befolyásolja. Ott vannak ugye a műtét előtt megvizsgált faktorok, akárcsak az egészségi állapot, a dohányzás, az ér és keringési betegségek, a cukorbetegség és ugye a hajhullás oka is.