A Gree 3 5 kW inverteres klíma fogyasztása magáért beszél

Szeretne olyan megoldást, amivel egyszerre tudja az otthona hőmérsékleti igényeit kielégíteni, a fűtés és a hűtés függvényében? Ebben az esetben a Gree inverteres klíma termékei között érdemes alaposabban körülnéznie. A Gree Electric Appliances olyan cégcsoport, ami 1991-ben alakult Kínában.

Most pedig azonnal felejtse el azokat a sztereotípiákat, amik hosszú éveken keresztül vonatkoztak ezen ország árucikkeire. A folyamatos fejlesztések és az egyre növekvő igények ugyanis meghozták az eredményüket, aminek következtében a Gree inverteres klíma gyártója már világhírnévre tett szert.

Ennek elismert példája, hogy az Euromonitor International Limited egymás után több évben kiállította „A világ első számú klímamárkája” bizonyítványt a Gree részére. Mindemellett pedig, a vállalkozás termékei több mint 160 országban vannak jelen és világszerte legalább 400 millió elégedett vásárlóról lehet beszélni. Ezek olyan számok, amik egyértelműen magukért beszélnek a Gree inverteres klíma tekintetében.

Rendkívül kedvező a Gree 3 5 kW inverteres klíma fogyasztása

A Gree inverteres klíma termékek kimondottan úgy lettek megalkotva, hogy a lehető leginkább ki tudják szolgálni a kisebb-nagyobb háztartások igényeit. Ennek megfelelően, a Magyarországon kapható kivitelek pontosan az itteni kondíciókhoz lettek igazítva.

Ilyen formában, a Gree 3 5 kW inverteres klíma fogyasztása nagyon kedvező, ami biztosan nem fogja komolyan megdobni az áramszámlákat. Az egyre inkább energiaválságos időszakokban ez különösen jó hír, amit érdemes szem előtt tartani. Az optimalizálás úgy történt meg, hogy a teljesítmény leadás gyakran magasan meghaladja a fogyasztást.

Ezt azzal lehet szemléltetni egyszerűen, hogy 1 kW áramfogyasztásból könnyen kihozható 3,9 kW fűtési teljesítmény. Ennél fogva máris sejthető, hogy a Gree 3 5 kW inverteres klíma fogyasztása igen kedvezően fog alakulni. Akár a téli, fő fűtési szezonban sem kell majd a gázkazánt maximumon járatnia, mert a klímaberendezéssel optimális hőmérsékletet biztosíthat a lakásban.

A Gree inverteres klíma egyéb előnyei

Azon túlmenően, hogy a Gree 3 5 kW inverteres klíma fogyasztása hihetetlenül kedvező, a gyártók még sok egyéb funkciót helyeztek el a készülékekben, amikkel tovább növekszik a kényelmi faktor. A 24 órás időzítő, a 8°C temperálás, az áramszünet memória, az automatikus tisztítás sok előnnyel kecsegtetnek.

A Cold Plasma szűrő gondoskodik a beérkező levegő nagyfokú tisztaságáról. Az I-Feel funkció érzékeli a helyiség hőmérsékletét és ahhoz igazítja a fűtési intenzitást. Gree 3 5 kW inverteres klíma fogyasztása az 1W Stand-by üzemmód révén igen kedvező. A Wifi hozzáférésnek hála, távolról beindíthatja a készüléket, hogy hazaérkezve kellemes hűvös fogadja, vagy amennyiben elfelejtette lekapcsolni, akkor az sem fog gondot okozni többé.

A Turbo hűtés pedig igen gyors felfrissülést fog eredményezni bármelyik forró nyári napon. A Gree inverteres klíma garantáltan megéri az árát, ezért ha biztosra akar menni, akkor mindenképpen ebből a családból válasszon! A klimaman.hu weboldalon megtalálja, amit oly régóta keres.