A bolt, ahol sok eladó konténer vehető szemügyre

Hazánkban elég sok cég foglalkozik konténerek bérbeadásával és forgalmazásával. De amikor a cél egy jó minőségű termék megvétele, csakis a kontenerberles.hu oldalon megtalálható cég jöhet szóba. Itt számtalan eladó konténer van, ezért biztosra vehető, hogy az ember hamar rábukkan arra a fajtára, ami minden igényének megfelel.

Sokan keresik itt a 8 lábas változatot. Sokak nagy örömére az efféle eladó konténer is reális áron vásárolható meg. Mit kell erről tudni? Ez a 2,2 méter magas, 2,26 m hosszú és 2,4 méter széles eladó konténer az A kategóriába tartozik, ami azt jelenti, hogy magas minőségű és jó állapotban van.

Az eszköznek az oldalfa belül és kívül is megfelelő állapotú, azaz nem látszik rajta a rozsdásodásnak a legkisebb jele sem. Azonban kisebb horpadások itt-ott előfordulhatnak. A 8 lábas eladó konténer padlózata tiszta és foltmentes, illetve az ajtók is tökéletesen működnek, nem akadnak és nem zajosak.

A CSC keretszerkezet is szintén jó állapotú, rozsdamentes. Az A kategóriába a használt konténerek legfelső 15%-a tartozik. Természetesen azt mondani sem kell, hogy a termék szél- és vízálló, és még hosszú ideig használható javítás nélkül.

Sokszor kell a konténer lépcső is a tárolóeszközhöz

Az A kategóriába tartozó modellekhez számtalan kiegészítő is megvehető. Ilyen mondjuk a konténer lépcső. A kellék persze simán kérhető a kevésbé jó állapotban lévő C kategóriás modellekhez is. Mit kell ezekről tudni? Nos, itt az oldalfalak korrodáltak és rozsdásak, de ettől eltekintve a padlózat igenis alkalmas a használatra.

Nyilván az ajtókkal sincs baj, azonban a keret csak elfogadhatónak mondható. Ugyanakkor az ehhez beszerzett konténer lépcső hibátlan állapotban lehet. Azt tudni kell, hogy az efféle konténer, tehát amelyik a C csoportba tartozik, rövid időtartamú CSC felújításra alkalmas.

Miért is fontos a konténer lépcső? Mert a szűk belvárosi felvonulási területeken a konténereket általában több szinten kénytelenek a felhasználók elhelyezni. A konténer lépcső révén orvosolhatók a magasságból adódó gondok.