A 185 65 R14 gumiabroncs jól tapad

185 65 r14

Rengeteg méret közül választhat, hogyha webáruházunkban körülnéz. A 185 65 R14 előnye, hogy sok gyártó alkalmazza az autóinál, így alacsony, közepes és prémium árfekvésben is találni belőle több modellt.

Ezek a méretű nyári gumik kiválóan tapadnak a meleg időjárási körülmények között. Hét fok felett, már ajánlott a nyári gumi használata. A 185 65 R14 méretű abroncsok nedves és száraz aszfalton is megfelelő tapadást biztosítanak a járműnek.

A bordázatuk pedig úgy van kialakítva, hogy elősegítse a könnyed kormányzást. Mielőtt kiválaszt egy modellt a megvételre, nézzen utána, hogy miként szerepelt a különböző abroncs teszteken! Ha nem hamarkodja el döntését, akkor az is lehet, hogy ezzel pénzt takarít meg, mivel egy abroncs minőségét nem minden esetben az ára határozza meg.

Mindenképpen figyeljen oda az új fejlesztésekre, mert az akár métereket is jelenthet, hogyha féktávról van szó, az pedig gyakran elég egy sajnálatos baleset elkerülésére! A 185 65 R14 gumi méretből többek között a Strial, Infinity, Kormoran, Toyo márkák képviseltetik magukat.