A protein chips számos fajtáját beszerezheti

Protein chips

Nagyon sok egészséges étel található meg napjainkban a piacon, ezek között már chipsek is szerepelnek. Most valószínűleg felkapja a fejét. Hogyan, chips? Igen! A protein chips egyik tagja a fehérjetartalmú ételeknek. Egy minden értelemben tökéletes alternatíváról beszélünk, ugyanis magas fehérje, de alacsony szénhidrát tartalmú, valamint jóféle zsírokat egyesít, ez pedig tovább fokozza az előnyös tulajdonságainak az értékét.

Ezek mellett még nagyon finom is. Bűntudat nélkül fogyasztható, nem kell lemondani a finom ízekről csak azért, nehogy felszedjünk pár dekát. A fitzone.hu webáruházban megvásárolható hagymás-tejfölös protein chips például tökéletesen beilleszthető a szigorú étrendekbe, az alacsony szénhidrát- és magas fehérjetartalmának köszönhetően.

Több ízben is elérhető, az említetten kívül van belőle görög fűszeres, paprikás, thai édes chilis, valamint grill fűszeres változat egyaránt. A protein chips eme fajtái között minden bizonnyal Ön is megtalálja majd a kedvencét, ezért látogasson el a webáruházba!