Praktikus és komfortos kismama harisnya

A terhes nők, amikor már szépen növekedni kezd a pocakjuk, már nem nagyon tudnak hagyományos harisnyákat viselni, ezért a megfelelő megoldás után kezdenek el kutatni.

Optimális választás ebben az időszakban a kismama harisnya, mert ez rendkívül kényelmes számukra. A gabriellaharisnya.hu online szaküzlet kínálta kismama harisnya praktikus viselet a várandósság idején, ugyanis lapos varrással és megerősített orr-résszel készült. A fontos részeket a gondosan illesztett hasi betét finoman támasztja.

Egy ilyen harisnya viselésével nem kell a kismamáknak lemondaniuk az stílusosságról és az eleganciáról. Aloe vera kivonattal gazdagított termékről beszélünk.

Ezzel a tulajdonságával megszünteti az eseteleges viszketést az érzékeny bőrűek esetében, valamint a lábaknak is hidratáltságot biztosít. A webáruház 40, 100 DEN-es, illetve leggings változatban kínálja ezt a kismama harisnya típust. Több szín közül választhatja ki a leginkább tetsző darabot a gazdag kínálatból. Egyetlen kisbabát váró nő szekrényéből sem hiányozhat!