Modern nyomtatás az Alfawise U30 segítségével

Alfawise U30
Alfawise U30

Dokumentumaink kézzel foghatóvá tételéhez praktikus eszköz a nyomtató használata. Az Alfawise U30 jelölésű eszköz megfelelő lehet 3D nyomtatáshoz is, ami érintőképernyővel lett kialakítva. Nyomtatási területe 220x220x250 mm, ezzel biztosítva a megfelelő teret a munkához.

A könnyebb és gyorsabb munkakezdéshez hozzájárul az is, hogy az összeszerelése nem igényel nagyon sok időt. Néhány dologra érdemes odafigyelni, mielőtt elhelyezzük a készüléket abban a helyiségben, ahol használni fogjuk.

Nem szabad hőforrások közelében elhelyezni és persze a megfelelő szellőzést biztosítani kell. Többféle rendszert támogat. Lehet Windows, Linux vagy Mac is. Az Alfawise U30 nyomtató képernyője 2.8 inch. Tartósságát erősített alumíniumötvözet biztosítja. Külsőségek tekintetében választható fekete, de akár piros színben is.

A kézikönyvet, ami jól jön az összeszerelésnél vagy a beüzemelésnél, angol nyelven biztosítják a dobozában. Amennyiben nem boldogulna az Alfawise U30 nyomtató beüzemelésével, természetesen kérhet segítséget is a szakemberektől.