Kiszámítható a CSOK összege

Aki érintett a témában, az nagyjából tisztában van azzal, hogy kinek jár az otthonteremtési kedvezmény. Viszont, mint minden ehhez hasonló állami támogatás, ez is változik.

Jelentős változáson mentek át a CSOK hitelek az elmúlt időszakban. A jelzalog.com weboldalon minden ezzel kapcsolatos aktuális hír megtalálható. Sőt, még a CSOK kalkulátor is a látogatók rendelkezésére áll. Ennek a segítségével megvizsgálható a Családi Otthonteremtési Kedvezményre való jogosultság.

A kalkulátor talán egyszerű adatbeküldő űrlapnak tűnhet, viszont sokkal több annál, mivel a kitöltését követően, a rendszer kiértékeli az adatokat.

A jelzalog.com szakértelmének segítségével, egyszerűbben hozzájuthatunk a 10 millió forintnyi támogatáshoz. Egy új lakás építése, bővítése vagy a használt megvásárlása már kevésbé lesz körülményes. Aki a felújításban gondolkodik, annak banki hitelre lesz szüksége, mivel ezt nem fedezi a CSOK. Ennek a kiszámítására szintén megtalálható a honlapon a lakáshitel kalkulátor. További információkért nem árt felkeresni egy CSOK szekértőt.