Ismerje meg az Aida New álló tükör modelljeit!

Aida New álló tükör
Aida New álló tükör

A reggeli készülődés során vagy egy fontos esemény alkalmával szinte rutinosan igazítjuk meg a ruhánkat, frizuránkat és ellenőrizzük a megjelenésünket. Ehhez praktikus segítség egy fali vagy álló tükör az előszobában, mert amikor belépünk a házba vagy kilépünk, akkor még utoljára belenézhetünk a tükörbe.

Nyilvánvalóan mindenkinek más az ízlése és az otthona stílusa, de vannak olyan bútorok és berendezési tárgyak, amelyekre egyformán szükség és igény van.

Amikor eldöntjük, hogy melyik szobába milyen tükör illik, akkor több szempontot is figyelembe veszünk. Az álló tükör előnye, hogy a teljes alakunkat látjuk benne, ezért a hálószobába és az előszobába bizonyul a leghasznosabbnak.

A butorpiac.hu oldalon két modellt is találunk az Aida New gyártótól, mindkettő tömör fából készült. Az egyik tölgyfa színű, a másik a sötétebb capuccino színt kapott. Kiválóan társítható sokféle berendezési stílushoz, mert az Aida New álló tükör nem visel magán jellegzetes vonásokat, sokkal inkább letisztult, kifinomult és praktikus.